Doe mee aan onze mailinglijst en krijg

15% van uw eerste bestelling

Ontvang de code per email. Deze code kan slechts één keer gebruikt worden en niet in combinatie met andere code aanbiedingen.

Dichtbij
<
Taal
<

opbrengst

Wij zijn verheugd te bieden GRATIS RETOUR voor het Verenigd Koninkrijk en Europa *

Winkelen vanuit het Verenigd Koninkrijk en Europa *? Gebruik gewoon de pre-paid retoursticker bij uw pakket. Verpak uw spullen en cadeauverpakking veilig, plaats het retouretiket duidelijk aan de buitenkant van uw retourpakket en stuur het dan gewoon naar uw lokale postkantoor, bewaar uw bewijs van verzending en stuur het gratis naar ons terug. Let op: we kunnen geen compensatie bieden als we de artikelen niet ontvangen zonder enig bewijs van verzending.

We bieden ook GRATIS WISSELINGEN binnen het Verenigd Koninkrijk en Europa. Net als bij ons retourbeleid, verzendt u gewoon uw artikel terug naar ons met behulp van de gratis retour sticker, en we sturen je vervangende artikelen gratis. Houd er rekening mee dat we de kosten niet voor de volgende uitwisselingen dekken - er is slechts één gratis uitwisseling per transactie beschikbaar.

* Door bepaalde leveringsbeperkingen voor leveranciers kunnen we nog geen gratis retourzendingen van overal in Europa aanbieden. Controleer de onderstaande lijst om te zien of u in aanmerking komt.

Groot-Brittannië, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland - Republiek Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Alleen pakketten tot een maximumgewicht van 2kg kunnen gratis teruggestuurd worden.Vierkante of rechthoekige pakketten moeten voldoen aan de volgende afmetingen: Minimale afmetingen: 140mm x 90mm.Lengte + diepte + breedte = niet groter dan 900mm; zonder enkele dimensie groter dan 600mm.

Winkelen van elders in de wereld? U bent nog steeds welkom om terug te gaan of om te ruilen, maar we bieden deze service helaas niet gratis aan. Als u besluit om uw artikelen aan ons te retourneren, bewaar dan het bewijs van verzending. Mimi Holliday Ltd. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor items die tijdens het transport verloren zijn gegaan. We raden u aan de goederen per aangetekend schrijven te verzenden. Een uitwisseling wordt kosteloos naar u teruggestuurd.

We houden ervan van u te horen, dus als u nog vragen heeft, dan zijn we gewoon een telefoontje of een email verwijderd. U kunt ons contact opnemen op + 44 (0) 207 636 7060, of bijsales@mimiholliday.com, van 9am-5: 30pm ma-vr, GMT.

Voorwaarden

  • Als u op enige manier niet tevreden bent met de door u bestelde goederen, zullen wij deze inwisselen of u een volledige restitutie geven, mits u ze binnen 14 kalenderdagen na ontvangst in een verkoopbare staat retourneert. Alle bestellingen geplaatst na de 22nd November zijn geldig voor een uitwisselingsperiode van 14 kalenderdagen na eerste kerstdag.
  • Zorg ervoor dat de knickers over je eigen lingerie worden geprobeerd. Alle goederen moeten ongebruikt, onbeschadigd, met alle labels intact worden teruggestuurd. De gusset sticker mag op geen enkele wijze worden verwijderd of geperst.
  • Wij kunnen alleen items teruggeven die in ongerepte staat zijn terugbetaald. U moet het artikel retourneren zoals het is verzonden, in cadeauverpakking en verpakking.
  • E-Vouchers zijn niet retourneren en kunnen niet worden uitgewisseld voor contant geld.
  • Vervangende artikelen worden niet geschenkdoos, dus u kunt de doos van uw originele bestelling behouden.
  • Alle creditnota's zijn alleen geldig voor 6 maanden en gelden alleen met volledige geprijsde artikelen. Om uw creditnota te gebruiken, kunt u contact opnemensales@mimiholliday.com.
 • Houd er rekening mee dat landen die niet in aanmerking komen voor gratis retourzendingen, de klant verantwoordelijk is voor de kosten die worden gemaakt door het retourneren van een item. Een uitwisseling wordt gratis verzonden.
 • Als u niet langer het retourformulier hebt, voegt u een notitie bij uw bestelling, met uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, met uw redenen voor teruggave en details over uw teruggave of vervanging. Anders weten we niet wie je bent!
 • Eventuele door een terugbetaling verschuldigde middelen dienen op uw bankrekening binnen 5-10 werkdagen te worden weergegeven (Let op dat de terugbetalingstijden door de kaartuitgevers worden gedicteerd en buiten onze controle staan).
 • Als u denkt dat uw goederen defect zijn, zullen we ze inspecteren en contact met u opnemen per email of telefoon om een ​​passende oplossing te bespreken.
 • Mimi Holliday Ltd. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor items die tijdens het transport verloren zijn gegaan. We raden u aan de goederen per aangetekend schrijven te verzenden. Als u ons gratis retourlabel gebruikt, moet u bewijs van verzending bewaren. We streven ernaar alle teruggaven binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken.
 • Als u een uitwisseling nodig hebt, wordt u gecontacteerd binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van uw artikelen.

Gelieve goederen terug te sturen naar: 

Mimi Holliday Ltd,
107 Regents Park Road,
Londen, NW1 8LH

Voor meer informatie over ons retourbeleid, bel 020 7636 7060 of emailsales@mimiholliday.com