Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Mimi Madness To Kiki Calm

Jan 13, 2019

Twee jaar geleden was een speciaal keerpunt voor het Mimi-team. We ontdekten Kiki, een magische privé meditatieve yogameester.

Mimi Holliday HQ ligt in het hart van Primrose Hill, het team is weggestopt aan de achterkant van onze debuutwinkel. Ik ontmoette Kiki persoonlijk omdat onze dochters samen op de kinderkamer waren. Ik hoorde dat ze haar eigen privé-yogastudio had, perfect genoemd, 'Primrose Hill Yoga'. Haar lessen waren voor maximaal vijf personen.

Yoga is iets dat ik ongeveer twintig keer heb geprobeerd gedurende 20-jaren en ik voel me vreselijk om te zeggen dat ik het gewoon niet leuk vond. Ik bleef proberen terug te gaan, maar het klikte nooit met mij. Geplette klassen in slimme studio's, met letterlijk achter elkaar rugzittingen en rug aan gezicht, hebben misschien mijn ligamenten uitgerekt en wat stress weggenomen, maar het was emotioneel uitputtend, eerder dan meditatief en ontspannend.

Wat ik echter van Kiki kende, was haar ongelooflijk kalme, magische en benaderbare aanwezigheid, een brutaal gevoel voor humor en een stralende lach. Dit gaf me het gevoel dat ik graag een klas wilde proberen, met mijn team van Mimi. Misschien zou een deel van deze magie ons opvrolijken.

We kozen woensdag voor de middag. Het kantoor van Mimi is gek druk, 12-vrouwen en een man die hun boodschappen doet en hun deadlines beheert, betekende altijd dat Kiki op ons wachtte - een vreselijke eigenschap, maar ik moet me nu verontschuldigen. Elke week zouden we barstend van opgekropte energie arriveren en gewoon ongeveer 20 minuten roddelen ... totdat Kiki zou zeggen: 'Oké. Dames, ga liggen '. En toen begonnen we.

Tijdens die eerste paar ademhalingen zou Kiki ons bijna onmiddellijk in een gekromde toestand leiden. We konden nu ademen, langzaam ... we luiden onszelf om te ademen.

Deze training voedde al onze sterke en zwakke punten met een krachtige boodschap waardoor we elk niveau konden bereiken, omarmen en ervan genieten. Energetisch of meditatie, alles of beide. Haar klas heeft geen vaste routine, gelukkig omdat dit niet voor mij zou hebben gewerkt. Ik hou ervan om te blijven raden, om letterlijk op mijn hoede te zijn. Ik hou en geniet van variatie in sport en hou er van om mentaal en emotioneel geduwd te worden.

Het team van Mimi heeft genoten van onze speciale lessen met Kiki en ik weet dat het werkt, niet alleen voor de lichaamsbewegingen als dit fysiek is, maar ik heb onlangs twee MRI's achter elkaar gehad en verbazingwekkend mediteerde ik mijn weg door de 45-minuten. Het is een geweldig cadeau om iemand zelfbeheersing te leren, zonder dat ze beseffen dat het hen wordt geleerd.

HET INTERVIEW

Wat is je p *** ster naam? (De naam van je eerste meisjesnaam voor je huisdier en je moeders.)
Moo Rosenius

Welke vaardigheid heb je die niet veel mensen weten?
Ik ben erg goed in overvolle baden.

Wat is je favoriete woord?
Geluk

Als je niet als dokter had gestudeerd, welke carrière zou je dan hebben gekozen?
Ik zou bij Greenpeace hebben gewerkt

Maak deze zin af: ik wou dat ik ...
Veel meer baby's.

Als je één uur zou kunnen doorbrengen met iemand voorbij of tegenwoordig, wie zou het zijn?
Mijn moeder, ze stierf jaren geleden 5 en ik denk nog steeds elke dag aan haar.

Waar droomte je het laatst over?
Kom hier terug op ....

String of knicker, of geen?
String tijdens yoga en de rest van de tijd, alles kan!

Meest invloedrijke moment in je carrière tot nu toe?
Hoewel ik een jonge dokter was, had ik het geluk kennis te maken met professor Andrew Shennan, een pionier in het ondersteunen van vrouwen die vroeg in de bevalling gaan. Hij was ongelooflijk nederig en ongelooflijk empathisch.

Wat is luxe?
Tijd hebben om met mijn hele familie aan tafel te zitten, te lachen en samen te zijn. Het leven kan zo druk zijn, maar het zijn deze momenten die een luxe zijn.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?
Ik ging naar een katholiek klooster en zuster Goddard adviseerde ons om nooit iets onplezierigs over iemand op te schrijven.

Waar is je favoriete plek?
Zweden.

Wat is je schuldige plezier?
Ik voel me niet echt schuldig over wat ik doe.

Wat is het stoutste ding dat je ooit hebt gedaan en weggehaald?
Ik ben niet erg ondeugend.

Eén boek dat je klaar moet maken voordat je sterft?
Oorlog en vrede - Tolstoj.

Laatste opmerkingen ....?
Ik houd van Damaris en haar familie.

Bedankt Kiki, van ons allemaal bij Mimi.
Contact:
Dr. Kiki Morris, privélessen, Primrose Hill London, NW1

www.primrosehillyoga.com

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

3 Reacties

 • Vera

  Hallo Mimi,

  Echt super Artikel hier .. Werd ich auch mal machen :)

  Gerne mehr .. und super Webseite!

  Met vriendelijke groet,
  Vera

 • Allasha Robinson

  Team MiMi, ik hou van wat ik zie. Bedankt voor het beschikbaar maken van uw site. By the Way zou ik geïnteresseerd zijn in het bewerken van uw artikelen en site om dingen te laten kijken en nog soepeler te laten verlopen. Mijn tarieven zijn concurrerend en ik ben geweldig in wat God me toestaat te doen: redactie. Reik naar me als je er klaar voor bent. Ik help mensen en organisaties om te schitteren. Vrede altijd!

  Alaysha

 • Sandra P

  Ik ben het er volledig mee eens, ik vind als een yoga-beginner dat grote groepslessen erg afleidend zijn en dat ik graag zou leren mediteren.

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen