Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Een dag in het leven van een Fashion Intern

Jan 27, 2017

Dounia Boumaza is een Franse student die sinds oktober in het Mimi Holliday HQ heeft ingezet.

Mimi Holliday | Mode Intern | Fashion Jobs | Mode carrière

8: 45am: Ik pak een kopje koffie op weg naar mijn werk. We werken in Primrose Hill, dat is zo'n mooi gebied en iedereen krijgt zijn koffie in de ochtend van de kleine Franse brasserie om de hoek, zodat we elkaar altijd tegenkomen!

9am: Het verkoopteam en ik zijn aan het voorbereiden voor een internationale beurs in Parijs. Ik vind het over franse boetieks en reik ze per email uit met een lookbook en uitnodiging. Ik doe dit om afspraken te organiseren op de beurs, laat ze de collectie zien en hopelijk, als alles goed gaat, beveilig je een bestelling!

9.30am: We hebben een dringende oproep van Vogue USA voor hun 2017-nummer in maart, dus ik heb een selectie voor hun opname samengesteld en het verzonden. Tijd is essentieel om morgen alles naar New York te brengen!

11am: Als we een afspraak hebben, ga ik uit om iedereen een kopje koffie te krijgen en een voor mezelf te krijgen. Ik ben nog nooit zo caffeinated geweest, sinds ik mijn stage heb gestart.

1pm: Ik pak bijna elke dag lunch uit de Brasserie omdat hun eten heerlijk is en de eigenaar erg grappig is. Hij en zijn medewerkers zijn Frans, dus als ik met hen praat, voel ik het alsof ik thuis ben. Tijdens de lunch komen we in op ons persoonlijke leven en grappen. Het is moeilijk om een ​​serieus gesprek te voeren voor meer dan 5 minuten in dit kantoor, ik hou ervan.

2pm: Damaris 'dochter komt soms na het speelgroep in het kantoor. Ze is zo schattig dat ik het moeilijk vind om op het werk te concentreren, als alles wat ik wil doen, speel met haar!

3pm: Als we het erg druk hebben, help ik ons ​​klantenserviceteam. Ik vind het echt spannend om onze producten wereldwijd naar klanten te sturen.

4pm: Ik help met onze sociale media accounts. Ik doe inspiratieborden op Pinterest, wat erg leuk is omdat ik lingerie straatstijl onderzoeken en ook diverse beelden die ik meevoel bij Mimi Holliday voelen. Ik help ook Thea, onze PR & Marketing Assistant, fotograferen van producten voor Instagram. We besteden veel tijd door het perfect te regelen, elk klein detail telt!

5: 30pm: Na een drukke werkdag snuiven we soms op de kosmos op kantoor of naar de lokale pub om een ​​heerlijk glas wijn te graven en onze favoriete momenten van de dag te delen. Wanordelijk gedrag kan optreden!

Mijn favoriete momenten tot nu toe ...

Toen we de eerste monsters voor AW17 ontvingen, organiseerde ik ze voor de presentatie, dus ik kreeg ze voor iemand anders te zien, waardoor ik me redelijk bevoorrecht voelde.

In november hebben we het lookbook gemaakt voor SS17, wat mijn eerste keer was tijdens een fotoshoot. Dat is absoluut een ervaring die ik nog zal onthouden!

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Sexy Lingerie | Designer Lingerie

Achter de schermen op onze SS17 shoot.

Twee keer moesten we een bestelling versturen waarop het adres geheel in het Japans was geschreven. Ik studeerde het op de middelbare school, zodat ik de taak had om het te vertalen; Het was veel zoals detectiefwerk en het voelde me echt goed om deze willekeurige vaardigheid te gebruiken voor werk.

We hadden onze persdag in oktober en ik was van harte welkom en serveerde champagne aan redacteurs van geweldige tijdschriften zoals Vogue en I: D!

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Designer Lingerie

Ik en het team na de SS17 Pers Show.

Ik ging naar Parijs met onze directeur van Global Sales voor een afspraak met Le Bon Marché waar we onze collectie aan hen hebben gepresenteerd. Het was mijn allereerste professionele zakelijke bijeenkomst, dus ik was allebei erg nerveus en super opgewonden!

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

2 Reacties

  • 大 黒 帆 乃 果

    イ ン タ ー ン シ ッ プ な ど ら 行 っ て い ま す か?

  • China

    Misschien :) We gaan naar de zee. De mens kan wel veel minder loyale en actieve lezers hebben. Mannen en of andere plaatsen geven het ook zin in mij. Blogs zijn een democratische en legendarische media. Ik kan niet zien hoe het anders zou kunnen worden? Wie anders zou je kunnen bepalen?

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen