Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Ontmoet de oprichter

Jan 04, 2017

Damaris Evans is de oprichter, eigenaar en creatief directeur van Damaris & Mimi Holliday.

Net meer dan 15 jaar geleden lanceerde ik mijn eerste lingeriecollectie op een modeshow in Julie's restaurant in Holland Park. Julie's was een steenworp afstand van mijn familie thuis in de toenmalige eclectische, excentrische en boheemse Notting Hill!

Mimi Holliday | Damaris | Luxe Lingerie | Lingerie | Bow Knicker | Peep Knicker | Slipje

Achter de schermen backstage bij mijn eerste show.


De lancering was een paar maanden na mijn afstudeershow in Central Saint Martin, waar Sophie Dahl model stond en Charlotte Tilbury en haar team de make-up deden! Ik herinner me dat ik extatisch was en Dolly Jones verwelkomde Vogue.com, en 'Fashion TV' die de show omvat, die de show om de vijf uur zo'n zes maanden uitzending.

Mimi Holliday | Damaris | Luxe Lingerie | Lingerie | Panties | Peep Knicker | Onder | Fashion Show | Bow Knicker

Een debuutfilm gevolgd door de Evening Standard en de nu beruchte 'little peep bottom bow knicker' werd vervolgens de wereld rond gestuurd om te worden opgenomen in Vogue, Elle, Tatler, The Face, Sunday Times Style, American Elle ... dit kleine knicker veroorzaakte een super roer. De vraag naar het kleine knicker was zo groot dat het werd verzonden van tijdschrift naar tijdschrift en niet naar huis kwam voor 6 maanden.

Elton John | Elizabeth Hurley in Lingerie | Vogue | The Royals TV Show | Vogue Magazine

Elizabeth Hurley draagt ​​Damaris, met Elton John in Vogue, december 2002.

Ik werd door de Britse Fashion Council gekozen om een ​​nieuwe stand in New Generation bij Fashion Week te hebben om de collectie te tonen, samen met andere geweldige opkomende ontwerpers zoals Jonathan Saunders en Roksanda Illincic. Overigens waren we allemaal bij Central St Martins samen met het bestuderen van mode. Roskanda en ik bleven een paar jaar later een excellente exclusieve samenwerking creëren. Ze is een van mijn favoriete mensen.

Mimi Holliday | Damaris | Luxe Lingerie | Lingerie | Roksanda Illincic

Roksanda en ik zijn deze zomer op vakantie in Formentera en de collectie Roksanda voor Damaris.

Elle Magazine gaf me een prestigieuze STYLE award voor de vrolijke knick-knacks. Ik kreeg de 'Young Enterprise of the Year' award voor Spring / Summer 2003. Ik werd zelfs uitgenodigd naar Buckingham Palace om HRH Queen Elizabeth II te ontmoeten voor een feest van British Design!

Mimi Holliday | Damaris | Luxe Lingerie | Lingerie | Bow Knicker | Mode | Thong | Panties | Cool Lingerie | Sexy

Het was een geweldig begin en het begin van een extreem leuke en hardwerkende 15-komende jaren.

Dus nu hebben we de lancering van onze blog bepaald om u inzicht te geven in de wereld van Damaris en Mimi.

We nemen je mee naar onze shoot locaties voor onze seizoensgebonden campagnes, naar Shanghai met ons atelier, waar alle liefde en passie gaat naar het creëren van de kleine stukjes lingerie, evenals het ontmoeten van lingerie kopers van enkele van de meest prestigieuze winkels in de wereld wiens toegewijde passie voor de ondergoed houdt uw lingerie lade (en uw bodem en tieten) ziet er geweldig uit! Sommige berichten zullen visueel leuk zijn en sommige zullen informatief zijn. Je ontmoet ons mooie team en ziet het verdriet en de liefde die erbij komt kijken om de perfect passende bh en knicker sets net voor jou en jou en jou te maken!

Geniet van Cake!

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

6 Reacties

 • Markeer

  Ik geloof dat 2 niet-bezorgde bestellingen naar u zijn teruggekeerd. Je telefoonnummer is dood. Kan iemand mij contacteren via het e-mail adres, alstublieft.

 • Holly Matthews

  Ik heb ook een bestelling 6 weken geleden geretourneerd, talloze e-mails gestuurd en verschillende keren gebeld ... het is onmogelijk om je te pakken te krijgen! Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling? kunt u me e-mailen om deze kwestie te regelen? Hulst

 • Victoria

  Ik heb vorige maand ook een bestelling geretourneerd om te ontdekken dat e-mails die naar uw klantenservice zijn gestuurd onbestelbaar worden geretourneerd en dat telefoongesprekken naar uw bedrijf niet zijn gekoppeld vanwege 'niet-betaling' - dit is een vrij slechte manier om te behandelen (eenmaal) vaste en trouwe klanten!

  Mijn bestelnummer is 27928

 • Lisa

  Hallo, ik heb geprobeerd contact met je op te nemen, maar het is onmogelijk.
  Ik heb een paar weken geleden een bestelling geretourneerd en wacht nog steeds op mijn terugbetaling! Neem contact met me op, je bent me geld verschuldigd en het is gewoon geen manier om zaken te doen. Ik was altijd dol op je merk, maar niet meer ben ik bang!

 • Mazzi Odu

  Bedankt voor het delen van je verhaal Damaris! Ik was op die allereerste show ... lang verhaal, maar een vriend van mij heeft me al lang gevraagd dat ik inderdaad nog steeds obsessief was met lingerie. De vertoning was onvergetelijk. Als Julies met al zijn ondeugende hoekjes en kranen werd geinspireerd, en voor de stukken - verberg ik niet in het gebied van hyperbola door ze te beschrijven als spelwissel. Van de pin-up sensibiliteit aan de seminale pek-a-boo knickers met zijkantjes was ik voor een hooked. Jaren later en de jouwe blijft een lijn die ik terugkeer wanneer ik niets sensationeel wil voelen! Nogmaals bedankt! Mx

 • Hollie Brooks

  Hou van dit bericht, Damaris! Wat een fantastische geschiedenis achter die beruchte knickers x

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen