Meld je aan bij Mimi's World

en geniet

luxe lingerie en prachtige badkledingupdates per e-mail

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Lingerie van de maand - juni

Juli 06, 2017

Elke maand zal een ander lid van het team hier bij Mimi HQ hun favoriete set uit onze collecties delen.

Linda, onze financieel directeur, kiest haar Lingerie van de maand voor juni.

"Nadat ik mijn twee kinderen had, verloor ik veel vertrouwen in mijn lichaam, ik voelde me niet zo goed in lingerie en mijn borsten waren niet het eerste dat ik wilde laten zien! Deze beha heeft me zoveel terug gegeven van dat is het vertrouwen kwijt.Het geeft me een perfecte hoeveelheid lift, niet te veel, maar net genoeg, en houdt alles op zijn plaats. Het is super comfortabel en ik kan het de hele dag dragen zonder dat het ooit indraait of te strak aanvoelt. om het te laten zien - Ik draag de mijne graag onder een wit t-shirt zodat je het verbazingwekkende lila kantje er een beetje onder kunt zien. "

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Huckleberry | Designer Lingerie

U kunt de Huckleberry Comfort Bra kopen hier, en de Sexy Knicker hier.

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

hoe 1

  • Amy Klein

    Ik ben het helemaal eens met Linda - mijn lichaamsvertrouwen raakte na de geboorte van mijn eerste kind, maar de lingerie voor mij was zo'n krachtig en belangrijk instrument om mijn vertrouwen te herwinnen. Ik gebruikte Mimi's moederschapsbro door de zwangerschap en ik heb eens een baby geboren toen ik mijn baby geboren was en iets zo prachtig had. EN functioneel was gewoon een god gestuurd. Laat ze komen Mimi Holliday !! xxxxx

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Ga verder met Winkelen Bekijk uw winkelwagen