Doe mee aan onze mailinglijst en krijg

15% van uw eerste bestelling

Ontvang code per e-mail. Deze code kan maar één keer worden gebruikt. Het is geldig op verkoopitems en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere codeaanbiedingen.

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Lingerie van de maand - juli

Juli 12, 2017

Elke maand zal een ander lid van het team hier bij Mimi HQ hun favoriete set uit onze collecties delen.

Thea, onze PR & Marketing Manager, kiest haarLingerie van de maandvoor juni.

"Dit is eerlijk gezegd mijn ideale set - een super comfortabele en casual, maar toch chique Triangle Bra die je kunt dragen met alles en wat is mijn go-to stapel en deze kopt alle dozen. Ik verzet altijd naar zwarte of marine lingerie, een beetje vervelend, weet ik - vooral als ik werk voor een lingeriebedrijf dat bekend staat om zijn ongelooflijke kleurenpaletten, maar ik ben er aan het aan het! Maar deze set is gewoon prachtig en helpt het helemaal uit waarom zwarte lingerie het beste is;) Ik droeg nooit hoog tot aan het werk voor Mimi maar nu vind ik het moeilijk om iets anders te dragen. Ze zijn gewoon. En super vleiend Deze set maakt deel uit van ons gloednieuwe basics range dat vanaf £ 19 begint, dus het is perfect voor het bijwerken van uw dagelijkse lingerie garderobe. "

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Papillon Pop | Designer Lingerie | Bralette

U kunt de Papillon Pop Triangle Bra, £ 29, hier, en de bijpassende knickers, £ 22, hier.

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

2 Reacties

  • Lauren

    Ik draag meestal geen driehoek bras maar deze is zo'n mooie vorm en fit - ik begrijp niet hoe het werkt maar het doet! Super flatterende dankzij Mimi xx

  • Emma T

    Bestelde deze set vorige week en ik hou ervan !! Het is zo comfortabel dat ik nooit meer iets wil dragen?

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Doorgaan met winkelen Bekijk uw winkelwagen