Doe mee aan onze mailinglijst en krijg

15% van uw eerste bestelling

Ontvang code per e-mail. Deze code kan maar één keer worden gebruikt. Het is geldig op verkoopitems en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere codeaanbiedingen.

Sluiten

* Door je aan te melden, ga je ermee akkoord om e-mails van ons te ontvangen
en met onze Privacybeleid>

Terug naar Mimi's blog

Een dag in het leven van een Fashion Intern

Jan 27, 2017

Dounia Boumaza is een Franse student die sinds oktober in het Mimi Holliday HQ heeft ingezet. 

Mimi Holliday | Mode Intern | Fashion Jobs | Mode carrière

 

8: 45am: Ik pak een koffie op mijn weg naar het werk. We werken in Primrose Hill, die zo'n mooi gebied is en iedereen krijgt hun ochtendkoffie uit het kleine Franse Brasserie om de hoek, zodat we altijd tegen elkaar stoten!

9am: Het verkoopteam en ik zijn aan het voorbereiden voor een internationale beurs in Parijs. Ik vind het over franse boetieks en reik ze per email uit met een lookbook en uitnodiging. Ik doe dit om afspraken te organiseren op de beurs, laat ze de collectie zien en hopelijk, als alles goed gaat, beveilig je een bestelling!

9.30am:We hebben een dringende oproep van Vogue USA voor hun maart 2017 probleem, dus ik combineer een selectie voor hun shoot en laat het verzonden worden. De tijd is van essentie om alles voor morgen naar New York te krijgen!

11am: Als we een afspraak hebben, ga ik uit om iedereen een kopje koffie te krijgen en een voor mezelf te krijgen. Ik ben nog nooit zo caffeinated geweest, sinds ik mijn stage heb gestart.

1pm: Ik pak bijna elke dag lunch uit de Brasserie omdat hun eten heerlijk is en de eigenaar erg grappig is. Hij en zijn medewerkers zijn Frans, dus als ik met hen praat, voel ik het alsof ik thuis ben. Tijdens de lunch komen we in op ons persoonlijke leven en grappen. Het is moeilijk om een ​​serieus gesprek te voeren voor meer dan 5 minuten in dit kantoor, ik hou ervan.

2pm: Damaris 'dochter komt soms na het speelgroep in het kantoor. Ze is zo schattig dat ik het moeilijk vind om op het werk te concentreren, als alles wat ik wil doen, speel met haar!

3pm: Als we heel druk zijn, help ik ons ​​klantenservice team. Ik vind het heel spannend om onze producten naar klanten over de hele wereld te sturen.

4pm: Ik help met onze sociale media accounts. Ik doe inspiratieborden op Pinterest, wat erg leuk is omdat ik lingerie straatstijl onderzoeken en ook diverse beelden die ik meevoel bij Mimi Holliday voelen. Ik help ook Thea, onze PR & Marketing Assistant, fotograferen van producten voor Instagram. We besteden veel tijd door het perfect te regelen, elk klein detail telt!

5: 30pm: Na een drukke werkdag snuiven we soms op de kosmos op kantoor of naar de lokale pub om een ​​heerlijk glas wijn te graven en onze favoriete momenten van de dag te delen. Wanordelijk gedrag kan optreden!

 

Mijn favoriete momenten tot nu toe ...

Toen we de eerste monsters voor AW17 kregen, organiseerde ik ze voor presentatie, dus ik moest ze zien voor iemand anders, waardoor ik me vrij bevoorrecht voelde.

In november schoten we het lookbook voor SS17, dat was mijn eerste keer op een fotoshoot. Dat is zeker een ervaring die ik me herinner!

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Sexy Lingerie | Designer Lingerie

Achter de schermen op onze SS17 shoot.

Twee keer moesten we een bestelling versturen waarop het adres geheel in het Japans was geschreven. Ik studeerde het op de middelbare school, zodat ik de taak had om het te vertalen; Het was veel zoals detectiefwerk en het voelde me echt goed om deze willekeurige vaardigheid te gebruiken voor werk.

We hadden onze persdag in oktober en ik was van harte welkom en serveerde champagne aan redacteurs van geweldige tijdschriften zoals Vogue en I: D!

Mimi Holliday | Luxe Lingerie | Designer Lingerie

Ik en het team na de SS17 Pers Show.

Ik ging naar Parijs met onze directeur Global Sales voor een afspraak met Le Bon Marché, waar we onze collectie voor hen hebben gepresenteerd. Het was mijn eerste professionele zakelijke bijeenkomst, dus ik was zowel erg nerveus en super enthousiast!

<Terug naar Mimi's Lingerie Blog

Net als ons verhaal?

Word lid van de chat, we horen graag uw gedachten.

* Beperkt tot één code per klant

hoe 1

  • China

    Misschien :) We gaan naar de zee. De mens kan wel veel minder loyale en actieve lezers hebben. Mannen en of andere plaatsen geven het ook zin in mij. Blogs zijn een democratische en legendarische media. Ik kan niet zien hoe het anders zou kunnen worden? Wie anders zou je kunnen bepalen?

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Doorgaan met winkelen Bekijk uw winkelwagen